UA RU
UA RU

Ніж для заморожених продуктів

Новий вид ножа для нашого ринку - ніж для заморожених продуктів.
філе
В наше життя великий асортимент заморожених продуктів увійшов не так давно і крім розморожування цілої упаковки для подальшого використання немає іншої альтернативи. Але ж заморожувати повторно продукти не можна. Що ж робити?

Вихід ви знайдете в нашому каталозі - спеціальний ніж.

І тепер робота з замороженими продуктами здійснюється легко і ефективно. Опакування заморожених овочів, м'яса та інших заморожених продуктів - легко впорається один з кращих кухонних інструментів - ніж для заморожених продуктів.
Завдяки міцній конструкції і міцному сталевому лезу складне завдання перетворюється в легке.
Конструкція леза із зубами - одна з найважливіших особливостей ножа для заморожених продуктів.
Лезо, виготовлене з нержавіючої сталі, має ряд великих зубців, які імітуючи пилу, ідеально підійдуть для розпилювання заморожених блоків, наприклад, рибного фаршу.
Полотно леза з великими зубами важче і товще ніж більшість стандартних кухонних ножів, навіть найбільших. Значить майже немає ймовірності, що полотно ножа зігнеться під час використання.
вістря
Поряд з міцним лезом, ніж оснащений більш важкою ручкою, яка зручна в роботі, що значно спрощує використання ножа для успішного розрізання заморожених шматків м'яса або шпинату.
Ще одна значуща особливість даного ножа - лезо ножа загартоване спеціальним способом, щоб зробити його стійким до холоду, адже всім відомо, що різкі перепади температури погано позначаються на якості металу. Наш ніж до цього не схильний і витримує низькі температури без порушення в будові пилообразного леза.
Завдяки цьому гострий край навіть при багаторазовому щоденному використанні, незалежно від виду продуктів - заморожений хліб, м'ясо або риба, зберігає гостроту.
Періодична заточка звичайно ж потрібна, але спеціальних пристроїв для цього не потрібно, достатньо мати стандартну точилку або верстат для ножа і ви повернете йому первозданний вигляд.
На перший погляд ніж здасться досить дорогим, але перевіривши його властивості та якості у своїй роботі ви залишитеся задоволені, адже високоякісний ніж, який не потребує особливих умов при догляді і обслуговуванні, що дозволяє працювати вам з замороженими продуктами довгі роки, дозволить залишитися вам задоволеним покупкою.