UA RU
UA RU

Ручки ножів SICO із застосуванням технології AlphaSan

Технологія AlphaSan

AlphaSan - технологія, розроблена бельгійською компанією Milliken. Це спеціальна антимікробна добавка, іонообмінна смола на основі фосфату цирконію з добавкою срібла. Ця добавка захищає від появи запаху, знебарвлення і інших проблем, викликаних мікробним зараженням. AlphaSan вивільняє іон срібла виключно в умовах, які сприяють зростанню бактерій. Оскільки іон не виділяється під час звичайного впливу води, добавка продовжує надійно працювати з плином часу. Крім антимікробної, добавка AlphaSan також володіє ефективними протигрибковими і алгістатічними (попереджають зростання водоростей) властивостями.

AlphaSan легко вбудовується в багато процесів виробництва полімерів і пластмас і сертифікований для контакту з харчовими продуктами і питною водою, що робить його ідеальним для використання у виробництві інструментів для харчової промисловості.

Ручки ножів SICO серії Ergotech і Ergoline Plus виготовлені з термопластичного еластомеру, який має високий ступінь міцності і жорсткості і виготовлені із застосуванням добавки AlphaSan, що робить цей інструмент ідеальним для застосування в цехах для обробки м'яса і риби, на кухнях і в побуті .