UA RU
UA RU

Біла риба в лимонно-часниковому соусі

Даний рецепт дуже простий, швидкий і звичайно ж корисний.

риба під соусом

Інгредіенти на 4 порції:

  • філе будь-якої білої риби (хек, судак, пангасіус) 4 шт.
  • пол лимона
  • часник 1 зубчик
  • вершкове масло 3 ст. ложки
  • петрушка
  • сіль, перець за смаком.

Приготування:
Для обробки риби зручно використовувати ножиці, ніж для філе і пінцет.
Відокремивши філе від кістки, видаліть пінцетом видимі кістки.
Змішайте розтоплене вершкове масло, подрібнену петрушку, подрібнений часник (можна через Часничниці), лимонний сік, сіль і перець.
Викладіть філе на фольгу на деко, зверху змастіть соусом і відправляйте в духовку розігріту до 190 градусів на 7-8 хвилин. Збільште температуру до 230 градусів і запікайте ще 2-3 хвилини. Як тільки філе стане не прозорим, страва готова. Орієнтуйтеся по своїй духовці, потужності і можливості тримати температуру.
Подавайте рибу з будь-яким гарніром, який ви любите, овочі і рис - найкращий варіант для цього.

Смачного!